Trafikskole

Trafikskole på Østerbro tilbyder kvalitetsundervisning

Er du på udkig efter en køreskole på Østerbro i København, der kan tilbyde dig den bedste kvalitetsundervisning til en overkommelig pris? Så behøver du ikke lede længere end Østerbro Køreskole!

Placeret på Østerbro i København, men med ambitioner om mere

Østerbro Køreskole har sin placering på Østerbro i København, men vi har ambitioner om at udvide uden for Københavns grænser. Men hvad gør vores køreskole så speciel? Vi sætter kvaliteten af vores undervisning først og fremmest, og det kommer til udtryk i vores tilgang til undervisning.

Kvalitetsundervisning til fordelagtige priser

Vi mener, at kvalitetsundervisning ikke behøver at være dyr. Hos Østerbro Køreskole er vores undervisning prissat til en overkommelig pris, så du kan få et kørekort, der holder hele livet. Vi garanterer kvalitetsundervisning med kørelærere, der besidder mere end 30 års erfaring i branchen. Det betyder, at vores elever modtager undervisning, som de kan drage nytte af, også når forløbet er slut.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Nem adgang fra enhver placering i Danmark

Hos Østerbro Køreskole har vi valgt vores placering på Østerbro i København til fordel for vores elever. Med de mange offentlige transportmuligheder, der findes på Østerbro, er det nemt at komme til køreskolen fra enhver placering i Danmark, om det er på cykel, bus eller med toget!

Små teorihold for maksimal fordel

Selvom vores køreskole er placeret i København, har vi valgt at lave forholdsvis små teorihold. Dette er en teknik, mange køreskoler i København bruger, da det betyder lavere omkostninger pr. elev. Grunden til, at vores køreskole laver relativt små teorihold, er fordi den enkelte elev skal kunne have en chance for at få besvaret alle deres spørgsmål.

Gensidig loyalitet og tillid

Vi er overbeviste om, at gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæreren giver de bedste resultater. Derfor mener vi, at kørelæreren og eleven skal have tillid til hinanden og god kemi igennem hele forløbet. Hos Østerbro Køreskole vælger du selv den kørelærer, du ønsker.

Teori- og køreprøve med succes

At bestå teori- og køreprøven kan være en udfordring for mange elever. Hos Østerbro Køreskole er vi stolte af at have hjulpet mange elever med at bestå deres prøver første gang. Vi tilbyder både teori- og køreundervisning, der hjælper dig med at blive en sikker og ansvarlig bilist på de danske veje.

Vælg en kørelærer, der passer til dig

Vi mener, at valg af kørelærer er en vigtig faktor for at opnå succes i køreskolen. Derfor kan du selv vælge den kørelærer, der passer bedst til dig og dine behov. Vores kørelærere er erfarne og professionelle, og de har fokus på at give hver elev den bedste undervisning, så du kan blive en god og sikker bilist.

Skræddersyet undervisning til dine behov

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi skræddersyet undervisning, der passer til dine individuelle behov og ønsker. Vi sørger for, at du får den undervisning, der passer bedst til dit niveau og dine forudsætninger. Derudover tilbyder vi også intensive forløb for elever, der ønsker at tage deres kørekort hurtigt.

Kvalitet frem for pris

Vi sætter kvaliteten af vores undervisning først, og det betyder, at vores undervisning kan være lidt dyrere end andre køreskoler. Men vi mener, at det er en investering i dit fremtidige kørekort og sikkerhed på vejene. Hos Østerbro Køreskole er du garanteret den bedste kvalitetsundervisning til en fordelagtig pris.

Bestil din første køretime i dag

Hvis du er klar til at tage dit kørekort, er Østerbro Køreskole det rette valg for dig. Vi tilbyder kvalitetsundervisning, der hjælper dig med at bestå din teori- og køreprøve første gang. Bestil din første køretime i dag, og kom et skridt nærmere at få dit kørekort.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….