Østerbro trafikskole

Østerbro Trafikskole er din køreskole på Østerbro i København, hvor vi tilbyder kvalitetsundervisning til både teori- og køreprøve. Vores mål er at give dig den bedst mulige undervisning, så du har et kørekort, der holder hele livet. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vores kompetente kørelærere sikrer, at du modtager undervisning, du kan få gavn af, også når forløbet er slut.

Vi er stolte af vores placering på Østerbro i København, men vi har også intentioner om at udvide udenfor Københavns grænser. Vi mener, at vores placering på Østerbro er til fordel for dig, da vi er tilgængelige fra enhver placering i Danmark. Uanset om du vil cykle, tage bussen eller toget, kan du nemt komme til vores køreskole.

Små teorihold – store fordele

Selvom vi er placeret i København, har vi valgt at have relativt små teorihold. Dette betyder lavere omkostninger pr. elev, og samtidig giver det den enkelte elev en større chance for at få besvaret alle deres spørgsmål. Vi ønsker at sikre, at vores elever forstår og kan anvende teorien i praksis.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Vi er loyale og kvalitetsbevidste

Vi mener, at gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæreren er nøglen til succes. Derfor har du hos Østerbro Trafikskole mulighed for at vælge den kørelærer, du vil have. Vi tror på, at god kemi og tillid mellem eleven og kørelæreren er afgørende for et godt forløb.

Vi er også kvalitetsbevidste og fokuserer på at give dig så meget kvalitet for pengene som muligt. Vi sørger for, at du er godt rustet til at bestå både teori- og køreprøve første gang.

Tilmeld dig online og spar over 2.000 kr.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at tilmelde dig vores køreskole, og derfor tilbyder vi en online tilmeldingsmulighed. Når du tilmelder dig online, sparer du over 2.000 kr. på kørekortet. Vi vil gerne gøre det nemt og økonomisk overkommeligt for dig at få et kørekort.

Anmeldelser og kvalifikationer

Vi er stolte af vores mange positive anmeldelser fra tidligere elever. Vores kompetente og erfarne kørelærere sikrer, at vores elever er godt rustet til både teori- og køreprøve. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vores mål er at give vores elever den bedst mulige undervisning, så de har et kørekort, der holder hele livet.

Konklusion

Hos Østerbro Trafikskole er vores fokus på kvalitetsundervisning til livet. Vi ønsker at give dig den bedst mulige undervisning, så du kan føle dig sikker bag rattet og være godt forberedt til både teori- og køreprøve.

Vi tilbyder en bred vifte af undervisningstyper, der passer til dine behov og din travle hverdag. Vores undervisning kan tilpasses, så den passer til dit niveau og tempo, og vi sikrer, at du får den nødvendige træning for at blive en sikker og ansvarlig bilist.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….