Østerbro køreskole

Når man nærmer sig de 18 år, gør det danske samfund det muligt for enhver at tage et kørekort på en hvilken som helst køreskole i hele landet. Men hvorfor vælge Østerbro Køreskole frem for andre?

Fleksibilitet og frihed

Østerbro Køreskole tilbyder teoriundervisning flere gange om dagen, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet. Du kan møde op på det tidspunkt, der passer dig bedst, da du ikke er afhængig af et fastholdt for at tage dine teoritimer hos os. Derudover tilbyder vi også teoriundervisning flere gange om ugen, men du kan frit planlægge, hvor ofte du vil tage dine teoritimer.

Topmoderne køreskole

Vi tilbyder dig en topmoderne køreskole med fysiske rammer, der er ud over det sædvanlige. Vores teoriafsnit består af komfortable stole i rækker, som gør det nemt og behageligt at være til teoriundervisning på Østerbro Køreskole. Vi ved, hvor stor en rolle de fysiske rammer spiller ind ved undervisning og indlæring, derfor har vi valgt at gøre det så komfortabelt som muligt.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Spar penge ved tilmelding online

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi dig at tilmelde dig online og spare over 2.000 kr. Det er en nem og enkel proces, der giver dig en besparelse på kørekortet.

Kvalitetssikring

Vi lægger stor vægt på kvalitetssikring af både værktøjer, udstyr og undervisning. Det betyder, at du altid er sikker på at modtage undervisning i høj kvalitet, og at alt udstyr og materiale er opdateret og funktionelt.

Vores kvalifikationer og anmeldelser

Østerbro Køreskole er en godkendt køreskole, og alle vores undervisere har den nødvendige undervisningserfaring og uddannelse. Vi har en høj kundetilfredshed og gode anmeldelser, som bekræfter vores fokus på kvalitet og tilfredse elever.

Konklusion

Hvis du vil have maksimal fleksibilitet, topmoderne rammer og undervisning af høj kvalitet, så er Østerbro Køreskole det rette valg for dig. Vi tilbyder en nem og enkel tilmelding online, og vores kundetilfredshed og gode anmeldelser viser, at vi er en køreskole, du kan stole på.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….