Køreskoler

Er du på udkig efter en køreskole, der giver dig fleksibilitet og gode resultater? Så er du kommet til det rette sted. Østerbro Køreskole er din lokale køreskole på Østerbro i København, og vi er klar til at hjælpe dig med at tage dit kørekort på den mest effektive og stressfrie måde.

Østerbros køreskoler er dit bedste valg

Hvorfor vælge Østerbro Køreskole? Vi har allerede vundet førstepladsen som den bedste køreskole i København, og nu udvider vi med en ny afdeling udenfor Københavns grænser. Vores køreskoler giver dig maksimal frihed og fleksibilitet i undervisningen. Du kan frit vælge, hvor, hvornår og hvor ofte du tager dine teoritimer på en af vores køreskoler. Og hvis du har brug for at tage dit teoriforløb på flere af vores køreskoler, kan det aftales nærmere.

Lynkørekort på Østerbro Køreskole

Hvis du vil have dit kørekort hurtigt og effektivt, er vores lynkørekort måske noget for dig. Læs mere om dine muligheder på vores hjemmeside, hvor du også kan finde information om vores priser og betalingsmuligheder. Vi tilbyder desværre ikke lynkørekort til MC, da det afhænger af din indsats, men du kan stadig få dit kørekort inden for 3-4 uger uden ekstra betaling.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Vores placering på Østerbro er til din fordel

Vi mener, at vores placering på Østerbro er en nøje udvalgt placering for vores relativt små teorihold. Dette betyder lavere omkostninger pr. elev og giver dig som elev en chance for at få besvaret alle dine spørgsmål. Vi har mange års erfaring med at undervise elever fra Østerbro og omegn, så du kan stole på vores ekspertise.

Loyale køreskoler på Østerbro

Vi tror på gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæren. Det er vores erfaring, at den bedste måde at nå de bedste resultater på er ved at have tillid til hinanden og god kemi igennem hele forløbet. Hos Østerbro Køreskole kan du selv vælge den kørelærer, du ønsker, og vi garanterer dig en loyal og professionel service.

Kvalitet i undervisningen på Østerbro Køreskole

Vi sætter kvalitet højt i vores undervisning, både når det gælder teori og køreundervisning. Vi sørger for, at du er rustet til at bestå både teori- og køreprøven første gang. Vores erfarne kørelærere vil guide dig igennem hele forløbet.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….