Køreskolen

Din Vej til Kørekortet hos Østerbro Køreskole

Er du på udkig efter en køreskole, der både tilbyder kvalitet og rimelige priser? Så er Østerbro Køreskole det rette valg for dig. Vi er en af de bedste køreskoler i København og har nu også en ny afdeling udenfor Københavns grænser. Hos os er tillidsforholdet mellem elev og køreskole af højeste betydning, og vores fokus er at sikre, at du får dit kørekort til tiden og til den aftalte pris.

Teori- og Køreundervisning i Særklasse

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores elever en teori- og køreundervisning, der er opdateret med det nyeste materiale og udstyr. Vi ved, hvor vigtigt det er at have det behageligt, når man sidder til undervisning, og derfor har vi valgt at investere i komfortable stole og moderne it-udstyr, som gør det nemt og hurtigt for dig at tage ekstra teori-undervisning.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Geografisk Placeret til Din Fordel

Vi er placeret på Østerbro i København, og det betyder, at vores elever nemt kan komme til vores køreskole. Selvom vores køreskole er i København, har vi valgt at lave relativt små teorihold. Dette er en teknik, som mange køreskoler i København bruger, da det betyder, at omkostningerne pr. elev er lavere. Vi laver små teorihold, så den enkelte elev har mulighed for at få besvaret alle sine spørgsmål.

Loyal og Kvalitetsbevidst Køreskole

Vi mener, at en gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæren giver de bedste resultater. Derfor er det vigtigt for os, at der er tillid og god kemi mellem kørelæren og eleven igennem hele forløbet. Du vælger selv den kørelærer, du ønsker hos Østerbro Køreskole. Vi er også kvalitetsbevidste og fokuserer på at give dig så meget kvalitet for pengene både til teori- og køreundervisningen. Vi sørger for, at du er rustet til at bestå både teori- og køreprøven første gang.

Tilmeld Dig Online og Spar over 2.000 kr.

Du kan tilmelde dig vores køreskole online og spare over 2.000 kr. Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig at tilmelde dig vores teori- og køreundervisning online, så du kan komme hurtigt i gang med at tage dit kørekort.

Kundernes Erfaringer

Vi har en lang række tilfredse elever, som har bestået deres køreprøve og har haft en god oplevelse hos Østerbro Køreskole. Her er et par uddrag fra vores tidligere elever:

“Jeg var meget tilfreds med min køreundervisning hos Østerbro Køreskole. Jeg følte mig tryg og godt tilpas under hele forløbet, og jeg bestod min køreprøve første gang. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker en god og effektiv køreundervisning.”

“Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Østerbro Køreskole. Kørelæreren var meget professionel og hjælpsom, og jeg lærte en masse undervejs. Jeg følte mig godt rustet til både teori- og køreprøven, og jeg bestod begge prøver første gang. Tak for en god oplevelse!”

Konklusion

Hos Østerbro Køreskole er vi stolte af at kunne tilbyde vores elever en teori- og køreundervisning i særklasse. Vi går op i at skabe tillidsfulde relationer mellem elev og køreskole, og vores fokus er at sikre, at du får dit kørekort til tiden og til den aftalte pris. Vi er geografisk placeret til din fordel, og vores teori- og køreundervisning er opdateret med det nyeste materiale og udstyr. Tilmeld dig online og spar over 2.000 kr. i dag, og få en god og effektiv køreundervisning hos Østerbro Køreskole.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….