Køreskole tilbud

Få det billigste kørekort hos Østerbro Køreskole

Hos Østerbro Køreskole ved vi, at valget af en køreskole kan være en svær beslutning. Der er mange faktorer, der spiller ind, herunder tillidsforholdet mellem dig og køreskolen, kvaliteten af undervisningen, og selvfølgelig prisen på et kørekort. Derfor har vi gjort det til vores mission at tilbyde den bedste undervisning og de mest konkurrencedygtige priser i København.

Tillid og tryghed hos Østerbro Køreskole

Noget af det vigtigste ved valg af køreskole er tillidsforholdet mellem dig og køreskolen. Vil du få dit kørekort til tiden, og vil du betale den pris, du har aftalt? Hos Østerbro Køreskole ligger disse faktorer højt blandt vores prioriteter. Efter du har tilmeldt dig, kan du trygt stole på, at du vil få din undervisning til tiden, og at du vil betale den pris, du har aftalt. Vi tilbyder teori- og kørekortundervisning, der er helt up to date med det nyeste materiale og udstyr.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Moderne faciliteter og udstyr

Vores køreskole er udstyret med moderne faciliteter og udstyr, der giver vores elever den bedst mulige undervisning. Vi har komfortable stole og det nyeste it-udstyr, der gør det nemt og hurtigt at modtage ekstra teoriundervisning. Vores teoriafsnit er indrettet med komfortable stole, der gør det behageligt at sidde til undervisning, og vores undervisningsmateriale er altid opdateret med de seneste ændringer i kørekortlovgivningen.

Fleksible teoritimer

Vi ved, at ikke alle har samme tidsplan, når det kommer til at tage teoritimer. Derfor tilbyder vi teoriundervisning flere gange om dagen, så vores elever kan vælge det tidspunkt, der passer dem bedst. Hos Østerbro Køreskole er det ikke nødvendigt at tage dine teoritimer på et fastlagt tidspunkt eller som en del af et hold. Du kan frit planlægge, hvor ofte og hvornår du vil tage dine teoritimer.

Kørekort tilbud i København

Hos Østerbro Køreskole er vi stolte af at kunne tilbyde nogle af de bedste priser på kørekort i København. Vi har markedets billigste priser på kørekort, og når du tilmelder dig online, kan du spare over 2.000 kr. på dit kørekort. Vi tror på, at kvalitet ikke behøver at koste en formue, og vi ønsker at give vores elever den bedst mulige undervisning til en overkommelig pris.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….