Kørekort

Hvis du ønsker at tage dit kørekort til en af de skarpeste priser på markedet, er du kommet til det rette sted! Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi dig nemlig den bedste prisgaranti på dit bilkørekort. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig den billigste løsning, så du kan blive en dygtig og ansvarsfuld bilist.

Ta’ Kørekort via Østerbrokøreskole.dk til de billigste priser!

Hos Østerbro Køreskole kan du få den bedste undervisning til en af de billigste priser på markedet. Vi har fokus på at give vores elever en god og effektiv undervisning, så du er godt rustet til at tage teori- og køreprøven.

Vi har en prisgaranti på vores bilkørekort, som betyder, at du altid får den billigste pris hos os. Hvis du skulle finde en billigere løsning, tilbyder vi dig at matche prisen. Vi ønsker, at du skal have den bedste oplevelse hos os, både når det kommer til pris og undervisning.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Høj beståelsesprocent på kørekort blandt vores elever

Vi er stolte af vores høje beståelsesprocent på kørekortet blandt vores elever. Vores undervisere er erfarne og dygtige, og de vil sørge for, at du får den bedst mulige undervisning, så du er godt forberedt til prøverne.

Vi tilbyder også elektroniske teorilektioner, som du kan tage hjemmefra i dit eget tempo. Derudover kan du også vælge at tage plenum undervisning i vores køreskole sammen med vores undervisere. Det er helt op til dig at vælge den undervisningsform, som passer bedst til dig og din tidsplan.

Det tager typisk 2-3 måneder for de fleste elever at tage et bilkørekort, men hos Østerbro Køreskole tilbyder vi også et lynkursus, hvis du har behov for at få kørekortet meget hurtigt.

Loyalitet i køreskolen

Vi mener, at der skal være gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæreren for at opnå de bedste resultater. Hos Østerbro Køreskole kan du selv vælge din kørelærer, da vi mener, at der skal være en god kemi mellem eleven og kørelæreren. Tillid er også en vigtig faktor i vores undervisning.

Kvalitetsbevidst køreskole

Vores fokus er at give vores elever så meget kvalitet for pengene som muligt. Vi vil sørge for, at du er rustet til at deltage i teori- og køreprøven, så du kan køre bil med sikkerhed og ansvar.

Vi er en kvalitetsbevidst køreskole, og vores mål er at give vores elever en god oplevelse og den bedste oplevelse.

 

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….