Kørekort tilbud

Få dit kørekort hos Østerbro Køreskole

Østerbro Køreskole tilbyder det billigste kørekort tilbud i landet, og vi garanterer, at du ikke finder en bedre pris andre steder. Hvis du alligevel skulle finde et billigere alternativ, vil vi matche prisen, så du altid får den bedste aftale. Men prisgarantien er ikke alt, vi har også fokus på kvalitetsundervisning og god service.

Et godt kørekort tilbud med kvalitetsundervisning

Når du søger efter et billigt kørekort tilbud, er det vigtigt at vælge en køreskole, som også tilbyder kvalitetsundervisning. Hos Østerbro Køreskole kan du være sikker på, at du får den bedste undervisning af erfarne og dygtige kørelærere. Vi har den højeste beståelsesprocent i København, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores elever en god oplevelse på vejen mod kørekortet.

Før du starter på kørekortet, kan du deltage i vores gratis introforløb, hvor vi giver dig en introduktion til vores køreskole og forklarer, hvad du kan forvente dig af undervisningen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål til vores instruktør og få svar på alt det, du gerne vil vide.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Prisgaranti på dit bil kørekort

Vi er så sikre på vores priser, at vi tilbyder en prisgaranti på dit kørekort. Det betyder, at hvis du finder en billigere pris på et kørekort et andet sted, vil vi matche prisen. Vi er overbeviste om, at vores priser er de bedste på markedet, og vi vil altid give vores kunder den bedste aftale.

Vores kvaliteter og anmeldelser

Hos Østerbro Køreskole går vi op i at levere den bedste service og undervisning til vores elever. Vi er stolte af vores kvaliteter og anmeldelser, og det er vores kunder også. Her er et par uddrag fra nogle af vores anmeldelser:

  • “Fantastisk køreskole med super dygtige kørelærere”
  • “Jeg bestod mit kørekort i første forsøg takket være Østerbro Køreskole”
  • “Køreskolen har en god atmosfære, og undervisningen er både sjov og lærerig”

Vi er glade for at kunne levere en god oplevelse til vores elever, og vi arbejder hårdt for at fortsætte med at levere den bedste service.

Konklusion

Hos Østerbro Køreskole får du ikke kun det billigste kørekort tilbud, men også den bedste undervisning og service. Vi er stolte af vores kvaliteter og anmeldelser, og vi vil altid stræbe efter at levere den bedste oplevelse til vores elever. Tøv ikke med at kontakte os for mere information.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….