Kørekort køreskole

Start på dit kørekort hos Østerbro Køreskole

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi den gyldne mulighed for at starte på dit kørekort helt gratis. Vi forstår, hvor stor en beslutning det kan være at vælge det rigtige sted at tage sit kørekort, og derfor tilbyder vi dig at prøve vores køreskole ad, ved at tilmelde dig gratis holdstart og dermed starte på dit kørekort.

Holdstart til kørekort hver uge

På vores gratis holdstart til kørekort tilbyder vi først og fremmest muligheden for at se vores køreskole an. Du får mulighed for at tale med vores erfarne og kompetente kørelærere og spørge ind til de ting, som du måtte være i tvivl om omkring start af kørekort. Vi har et team af kørelærere og konsulenter, som med deres ekspertise vil gøre alt for at besvare dine spørgsmål.

Ved holdstart vil du blive oplyst om den proces, du skal igennem for at få et kørekort. Vi vil ydermere fortælle, hvor lang tid denne proces i gennemsnit varer, og du vil blive oplyst om de omkostninger, der vil være ved erhvervelse af et kørekort. Fordelen for dig er, at du ikke skal betale noget for dette. Du får en gratis teorilektion samt introduktion til køreskolen og holdstart kvit og frit. Hvis du vælger at tage dit kørekort hos os, på Østerbrokøreskole.dk, får du overstået din første teorilektion allerede den dag, du møder op til introduktion.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Loyalitet i køreskolen

For at opnå de bedste resultater skal der være gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæreren. Hos Østerbro Køreskole vælger du selv din kørelærer, da vi mener, at der skal være god kemi mellem eleven og kørelæreren. Tillid er selvfølgelig også en vigtig faktor.

Kvalitetsbevidst køreskole

Et af vores fokusområder ligger i, at du skal have så meget kvalitet for pengene som muligt. Vi vil sørge for, at du er rustet til at deltage til teori- og køreprøven. Hos Østerbro Køreskole har vi fokus på den enkelte elevs behov og ønsker. Vi tilbyder et højt niveau af undervisning i en afslappet atmosfære, hvor du som elev altid er i centrum.

Tilbud på dit kørekort i København

Er du myndig og samtidig brænder for at få et kørekort hurtigst muligt? Så tilbyder Østerbro Køreskole dig i dag muligheden for at få et tilbud til kørekort i København, som er en engangsinvestering for livet.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….