Kørekort i København

Få dit kørekort hos Østerbro Køreskole

Brænder du for at få et kørekort i København? Er du myndig og samtidig brænder for at få en kørekort hurtigst muligt? Så tilbyder Østerbro Køreskole dig i dag muligheden for at få et kørekort i København, som er en en gangs investering for livet. Hos Østerbro Køreskole har vi en afdeling i København, hvor vores erfarne kørerlærere vil hjælpe dig med at få dit kørekort hurtigt og billigt.

Vores erfaring og ekspertise

Østerbro Køreskole har mange års erfaring i at undervise nye bilister i at køre sikkert og ansvarligt på de danske veje. Vores kørerlærere er alle certificerede og har mange års erfaring med at undervise elever i alle aldre og niveauer. Vi er kendt for vores høje faglige niveau, personlige service og tilpassede undervisning til hver enkelt elev.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Økonomisk fordelagtigt

Flere har spurgt, hvorfor det er billigere hos os end alle de andre steder, og vi kan med stolthed sige, at hos Østerbrokøreskole.dk har vi formået at sænke omkostningerne nok på den afdeling, til fordel for dig, der gerne vil tage dit kørekort i København. Vi ønsker at tilbyde vores elever den bedste og mest økonomisk fordelagtige undervisning, så alle har mulighed for at få et kørekort uden at betale overpris.

Tilmeld dig vores holdstart

Bor du i København, kan du tilmelde dig vores gratis holdstart til kørekort i København, hvor du har mulighed for at prøve vores køreskole af. Du vil få lov til at tale med vores mange erfarne og kompetente kørerlærere og spørge ind til de ting, som du skulle være i tvivl om omkring start af kørekort.

Vores holdstart vil give dig en god forståelse for, hvad du kan forvente, når du tager dit kørekort hos Østerbro Køreskole. Vi vil ydermere fortælle, hvor lang tid denne proces i gennemsnit varer, og sidst vil du blive oplyst om de omkostninger, der vil være ved erhvervelse af et kørekort.

Få dit kørekort hurtigt

Hos Østerbro Køreskole ønsker vi at tilbyde vores elever den mest effektive og tidsbesparende undervisning. Vi vil derfor sørge for, at du får dit kørekort hurtigt og uden unødvendige forsinkelser. Vores erfarne kørerlærere vil sørge for, at du er klar til at tage din køreprøve, så snart du er klar.

Vi tilbyder individuel undervisning

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi ikke kun holdstart, men også individuel undervisning til dem, der ønsker mere intensiv og personlig undervisning. Vi vil hjælpe dig med at planlægge dine lektioner, så de passer bedst til dine behov og tidsplan. Vi vil også sørge for, at du har den samme kørerlærer gennem hele dit forløb, så du kan opbygge en tillidsfuld relation til din kørerlærer og få en mere effektiv undervisning.

Vi tilbyder fleksible tidsplaner

Vi forstår, at mange af vores elever har en travl tidsplan, og derfor tilbyder vi fleksible tidsplaner, der passer bedst til dig. Vi vil sørge for at planlægge dine lektioner, så de passer ind i din kalender og arbejdsplan. Vi tilbyder også lektioner i weekenden og om aftenen, så du kan tage dine lektioner, når det passer dig bedst.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….