Kørekort bil

Få dit kørekort hos Østerbro Køreskole

Søger du kørekort til bil? Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi et omfattende kørekortsprogram, der vil give dig de færdigheder, du har brug for, for at køre sikkert på vejene. Vores program er designet til at opfylde alle dine behov og forventninger, og vi vil støtte dig hele vejen igennem processen.

Tilmelding til vores kørekort bil forløb

Når du har besluttet dig for at tage et kørekort til bil hos Østerbro Køreskole, starter forløbet ved at du tilmelder dig et kørekort “bil kørekort” gennem vores hjemmeside. Her kan du også tilmelde dig et gratis intro ved holdstart. Den første teoriundervisning vil give dig en introduktion til hele forløbet, og afslutningsvis vil vi hjælpe dig med at udfylde ansøgningen til bil kørekort.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Vores kvalificerede kørelærere

Når du vælger Østerbro Køreskole som din køreskole, vil du have adgang til vores team af kvalificerede og erfarne kørelærere, som vil være der for at støtte dig og hjælpe dig med at lære at køre sikkert på vejene.

Vores kørelærere er kendt for deres tålmodighed og professionelle tilgang til undervisning. De vil sørge for, at du har den rette viden og de nødvendige færdigheder til at bestå din køreprøve og blive en sikker og ansvarlig bilist.

Komfortabel undervisning

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det godt, når du skal sidde til undervisning. Derfor har vi investeret i nye og komfortable stole til vores tavleundervisning med kørelæreren. Vi har også de nyeste computere og it-udstyr, der gør det hurtigt og nemt for dig, hvis du har brug for ekstra teoriundervisning.

Konkurrencedygtig kørekort pris

En af de vigtigste faktorer, når du vælger en køreskole, er prisen for et kørekort. Hos Østerbro Køreskole tror vi på, at det skal være overkommeligt for alle at tage deres kørekort. Derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig kørekort pris, som er tilgængelig for alle vores elever.

Vi tilbyder også muligheden for at betale dit kørekort på afbetaling, så det økonomisk kan svare sig for dig at tage dit kørekort, hvis du enten er studerende eller har en lav økonomi.

Anmeldelser fra vores tidligere elever

Hos Østerbro Køreskole er vi stolte af vores høje anmeldelser fra vores tidligere elever. Se nedenunder vores seneste anmeldelser.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….