Københavns køreskole

Ønsker du at tage dit kørekort på Københavns bedste køreskole? Så er Østerbro Køreskole det helt rigtige valg for dig! Vi tilbyder et spændende forløb, hvor du vil modtage undervisning i høj kvalitet fra vores erfarne og kompetente kørelærere. Hos os kan du planlægge din teoriundervisning på en måde, der passer bedst til dig, så du kan tage dit kørekort med fuld fokus og koncentration.

Vi arbejder målrettet på, at vores elever nemt, hurtigt og sikkert kan få deres kørekort til de laveste priser i hele landet. Her hos Østerbro Køreskole er vores mål at give dig en grundig gennemgang af alle færdselsregler, som du skal lære for at kunne tage teoriprøven efter alle teorilektionerne.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Vi er den bedste køreskole i København!

Vores team af erfarne kørelærere gør alt, hvad de kan, for at du føler dig sikker bag rattet og har den nødvendige viden og færdigheder til at kunne køre bil i trafikken på en sikker og ansvarlig måde. Vi sørger for at tage os tid til hver enkelt elev og tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og niveau.

Vores undervisning er ikke kun fokuseret på teori, men også på praktisk kørsel. Vi har moderne køretøjer, der er sikre og lette at køre, og vores kørelærere sørger for at give dig den nødvendige instruktion og feedback til, at du kan blive en dygtig bilist.

Københavns køreskole med gratis holdstart

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi gratis holdstart til vores elever. Hvis du bor i København, er det en god mulighed for at prøve vores køreskole af. Du vil få lov til at tale med vores mange erfarne og kompetente kørelærere og stille spørgsmål, som du måtte have omkring start af dit kørekort.

Ved holdstart vil vores kørelærere informere dig om hele processen og længden af forløbet for at opnå dit kørekort. Vi vil også give dig en oversigt over omkostningerne ved at få et kørekort. Hos Østerbro Køreskole lægger vi vægt på gennemsigtighed og ingen skjulte gebyrer.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….