København Trafikskole

Ønsker du at tage dit kørekort i København og leder du efter den bedste og billigste trafikskole? Så er du kommet til det rette sted. Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi et spændende forløb med erfarne kørelærere, der giver dig undervisning i høj kvalitet samt en grundig gennemgang af alle færdselsregler, du skal lære for at kunne tage teoriprøven. Vi arbejder målrettet på at hjælpe dig med at få dit kørekort på Trafikskole København på Østerbro hurtigt, nemt og sikkert, og samtidig føle dig sikker bag rattet til en af de laveste priser i hele landet.

Erfarne kørelærere og høj kvalitet

Vi tilbyder undervisning fra et team af erfarne kørelærere, som alle er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dit mål om at tage dit kørekort. Vi tager undervisningen seriøst og er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og udfordringer undervejs.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Planlægning og fleksibilitet

På Østerbro Køreskole forstår vi, at din tid er vigtig. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at planlægge dine køretimer på forhånd og tilpasse dem til dine travle hverdagsplaner. Vi har en række forskellige pakker, som du kan vælge imellem, alt efter hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

København køreskole med gratis holdstart

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi gratis holdstart til vores køreskole i København. Dette giver dig mulighed for at prøve vores køreskole af og tale med vores erfarne og kompetente kørelærere. Vi vil informere dig om den proces, du skal igennem for at opnå dit kørekort og give dig oplysninger om, hvor lang tid processen typisk tager samt de omkostninger, der vil være forbundet med at erhverve dit kørekort.

Anmeldelser og kundetilfredshed

Vi er stolte af at have mange positive anmeldelser fra vores tidligere elever. Vores mål er altid at levere en høj kvalitet af undervisning og service, så du føler dig godt tilpas under hele forløbet. Vi stræber altid efter at forbedre os og tage imod feedback fra vores elever.

Konklusion

Så hvis du søger en trafikskole i København, hvor du kan tage dit kørekort med fuld fokus og koncentration, er Østerbro Køreskole det rette valg for dig. Vi tilbyder undervisning af høj kvalitet, fleksibilitet i planlægningen og en lav pris, som er svær at slå. Kontakt os i dag for mere information.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….