København køreskole

Er du på udkig efter den bedste køreskole i København, hvor du kan tage dit kørekort på den tid, der passer dig bedst? Så er Østerbrokøreskole.dk det rigtige valg for dig.

Få undervisning af erfarne kørelærere

Vi tilbyder et spændende og lærerigt forløb, hvor du får undervisning af vores erfarne og kompetente kørelærere. Vores undervisning er af høj kvalitet, og vi giver dig en grundig gennemgang af alle færdselsregler, så du er klar til at tage teoriprøven efter alle teorilektionerne.

Vi sørger for, at du nemt, hurtigt og sikkert kan få dit kørekort på vores køreskole på Østerbro i København. Samtidig sørger vi for, at du føler dig sikker bag rattet og er klar til at begive dig ud i trafikken.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

De laveste priser i hele landet

På Østerbrokøreskole.dk tilbyder vi de laveste priser på kørekort i hele landet. Vi ønsker, at alle skal have råd til at tage kørekort, og derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores undervisning.

Gratis holdstart til København køreskole

Hos Østerbrokøreskole.dk kan du tilmelde dig vores gratis holdstart til København køreskole. Her har du mulighed for at prøve vores køreskole af, og tale med vores erfarne og kompetente kørelærere. Vi vil besvare alle dine spørgsmål og give dig al den information, du har brug for omkring start af kørekort.

Ved holdstart vil du blive oplyst om den proces, du skal igennem for at opnå kørekortet. Vi vil yderligere oplyse dig om, hvor lang tid denne proces i gennemsnit varer, og til sidst vil du blive oplyst om de omkostninger, der vil være ved erhvervelse af et kørekort.

Østerbro Køreskole – Københavns bedste køreskole

Vores køreskole er beliggende på Østerbro i København, og vi er kendt for at have de bedste kørelærere og den bedste undervisning. Vi har mange års erfaring i branchen, og vores køreskole er blandt de bedste i København.

Vi sætter en ære i at give vores elever den bedst mulige undervisning, så de kan blive sikre og ansvarsfulde trafikanter. Vi ønsker, at vores elever skal have en god oplevelse på vores køreskole, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at skabe en god og positiv atmosfære.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….