Billige køreskoler

Søger du en af de billige køreskoler i København? Hvis ja, er du ikke den eneste. Mange mennesker leder efter en køreskole, der kan give dem et billigt kørekort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her på Østerbro Køreskole, er vi klar over, at prisen ofte spiller en vigtig rolle, når man skal vælge en køreskole. Derfor har vi sørget for at tilbyde vores elever en billig køreskoleoplevelse med høj service og kvalitet.

Hvorfor vælge Østerbro Køreskole?

Når du vælger Østerbro Køreskole, vælger du en køreskole med en sans for højt service niveau og billig priser. Vi tilbyder en kampagnepris på vores bilkørekort, som er den en af de billigste i København og omegn. Ud over at have en billig køreskole pris, kan vi garantere dig en pålidelig og effektiv undervisning. Vi ved, hvor vigtigt det er at lære at køre sikkert og med tillid på vejen. Derfor har vi ansat de bedste og mest erfarne undervisere, som sørger for at give dig en solid kørekortuddannelse.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Beliggenhed og faciliteter

Vores billig køreskole er beliggende på Østerbro i København, tæt på Rigshospitalet. Vi har sørget for at indrette køreskolen afslappende og behagelig, så vores elever kan føle sig trygge og afslappede under deres køreundervisning. Vi har også investeret i de nyeste undervisningsmaterialer og computere, så vores elever kan få en optimal og moderne undervisningserfaring.

Prisgaranti

Vi er ikke kun en billig køreskole, men vi tilbyder også prisgaranti på vores kørekortuddannelse. Det betyder, at hvis du finder et billigere tilbud på samme kørekortuddannelse som vi tilbyder, vil vi matche prisen for dig. På den måde kan du være sikker på, at du får det billigste kørekort i København.

Vores kundeanmeldelser

Vi er stolte af vores kundeanmeldelser, som viser, at vores elever er glade for den kørekortuddannelse, de har modtaget hos os. Vores elever roser vores undervisere for at være tålmodige, erfarne og kompetente. De værdsætter også vores moderne undervisningsmaterialer og afslappende undervisningsmiljø.

Konklusion

Hos Østerbro Køreskole kan du være sikker på at få en billig køreskoleoplevelse med høj service og kvalitet. Vi tilbyder en af de billigste priser på kørekort i København og omegn og garanterer en pålidelig og effektiv undervisning.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….