Bilkørekort på afbetaling

Østerbro Køreskole er her for at hjælpe dig med at tage dit kørekort uden at skulle betale det hele på en gang. Med vores “Bilkørekort på afbetaling” tilbyder vi en unik løsning, som er nem og overkommelig. Vi vil gøre det enklere for dig at tage dit kørekort uden at bekymre dig om økonomien eller om dyre lån i banken.

Hvordan fungerer “Bilkørekort på afbetaling”?

Hos Østerbro Køreskole kan du nu tage dit bilkørekort på afbetaling. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at betale det hele på en gang. Vi giver dig mulighed for at dele prisen af dit kørekort op i to afbetalinger. Første afbetaling er ved start, og den anden afbetaling skal ske en måned efter start.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Hvordan beregner vi prisen på afbetalingen?

Vores “Bilkørekort på afbetaling” er den ideelle løsning for dem, der ønsker at tage deres kørekort uden at bekymre sig om økonomien eller om dyre lån. Her er nogle af de fordele, du kan nyde, når du vælger “Bilkørekort på afbetaling”:

  • Du kan betale i afdrag, hvilket betyder, at du ikke behøver at betale det hele på en gang.
  • Du behøver ikke at bekymre dig om dyre lån i banken eller andre lånemuligheder.
  • Du kan tage dit kørekort uden at skulle bekymre dig om økonomien.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om vores “Bilkørekort på afbetaling”, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 60 50 71. Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Kom til vores gratis intro

Hver uge tilbyder vi en gratis intro til alle, der ønsker at tage deres kørekort. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig med dit navn, og derefter kan du møde op til en gratis introduktion. Dette er en fantastisk måde at lære mere om, hvordan du kan få dit kørekort hos os.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….