Bil Kørekort (B)

Hos Østerbrokøreskole kan du tage dit bil kørekort på en professionel og kvalitetsbevidst måde. Vi tilbyder undervisning i overensstemmelse med lovens minimumkrav, og vores køreskole er beliggende på Østerbro i København, hvilket gør det let for dig at komme til os fra enhver placering i Danmark.

Lovens minimumkrav til undervisning til Bil kørekort

For at tage dit bil kørekort hos Østerbrokøreskole skal du gennemgå følgende undervisning:

  • 29 teorilektioner
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 16 kørelektioner på vej
  • 5 lektioner på køreteknisk anlæg

Vores undervisning er fokuseret på at ruste dig til at bestå både teori- og køreprøven første gang. Vores kørelærere er erfarne og dygtige undervisere, der vil sørge for, at du får den bedste undervisning, der er tilpasset dine individuelle behov.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Geografisk placeret til fordel for dig

Hos Østerbrokøreskole har vi valgt en strategisk beliggenhed, der gør det let for dig at komme til os uanset hvor i Danmark du befinder dig. Vi har så mange offentlige transportsmuligheder, at du kan komme til køreskolen på cykel, med bus eller tog.

Små teorihold for individuel undervisning

Hos Østerbrokøreskole har vi valgt at lave relativt små teorihold, da det betyder lavere omkostninger pr. elev, og samtidig sikrer det, at den enkelte elev kan få besvaret alle deres spørgsmål. Vi mener, at undervisning skal tilpasses den enkelte elevs behov, og derfor tilbyder vi individuel undervisning til dem, der har brug for det.

Loyalitet og kvalitetsbevidsthed

Hos Østerbrokøreskole er vi loyale overfor vores elever, og vi mener, at gensidig loyalitet og forståelse mellem elev og kørelærer er afgørende for de bedste resultater. Vi har derfor fokus på at opbygge tillid og god kemi igennem hele forløbet, og du kan selv vælge den kørelærer, du ønsker.

Vores køreskole er også kvalitetsbevidst, og vi fokuserer på at give dig så meget kvalitet for pengene som muligt både til teori- og køreundervisningen. Vi er altid opdaterede med de seneste regler og krav, og vores undervisning er tilpasset til at ruste dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist.

Tilmeld dig til en GRATIS intro til bil kørekort

Når du har besluttet dig for at tage dit bil kørekort, er du kommet til den rette køreskole, nemlig Østerbro Køreskole. Vi er specialiserede i undervisning til kørekort i kategori B og vi har mange års erfaring i at hjælpe vores elever med at opnå deres kørekort.

Vi ved, at det kan være overvældende at skulle tage sit bil kørekort, men med vores erfarne kørelærere og moderne undervisningsmetoder er du garanteret en god og effektiv undervisning, der vil hjælpe dig med at bestå både teori- og køreprøve første gang.

Tilmeld dig en gratis intro til bil kørekort på vores hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig et holdstart, eller bede os om at ringe dig op, så vi sammen kan aftale en tid, der passer dig. Den første aften vil du få forklaret, hvordan hele undervisningsforløbet vil komme til at foregå. Hvis du ønsker at starte, skal du blot udfylde ansøgningen til bilkørekort.

Loven har nogle minimumskrav til undervisning til bil kørekort, og vi sørger for at opfylde disse krav og mere til. Du vil få 29 teorilektioner, 4 lektioner på manøvrebane, 16 kørelektioner på vej og 5 lektioner på køreteknisk anlæg. Vi tager undervisningen alvorligt, og vores erfarne kørelærere sørger for, at du får den bedste undervisning, der vil hjælpe dig til at blive en sikker og ansvarsfuld bilist.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….