Beståelsesprocent kørekort

Østerbro køreskole har bedste beståelsesprocent kørekort

At vælge den rigtige køreskole er vigtigt, når man ønsker at tage kørekort. En af de vigtigste faktorer, som man skal overveje, er beståelsesprocenten for kørekort. Hvis man søger en køreskole på København Østerbro, er det vigtigt at man vælger en køreskole der har bedste beståelsesprocent kørekort, for at øge sine chancer for at bestå og komme ud at køre. Østerbro Køreskole er en af de bedste køreskoler i København, der tilbyder undervisning og træning af høj kvalitet for både teori og praktisk kørsel.

Får jeg mit kørekort til tiden, jeg havde regnet med? Kommer jeg til at betale den pris, jeg havde regnet med? Har jeg en chance for at bestå? Disse er nogle af de bekymringer, som mange elever har, når de vælger en køreskole. Men hos Østerbro Køreskole prioriterer vi disse faktorer ekstremt højt, og derfor kan du tage det helt roligt, når du vælger os som din køreskole.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Vores undervisning er “Up To Date”

Med det nyeste materiale og udstyr, og vi opdaterer også løbende vores udstyr og værktøjer for at forbedre undervisningen samt viden på køreskolen. Dette er grunden til, at vi besidder den bedste beståelsesprocent for kørekort, og vi er stolte af at kunne tilbyde dette til vores elever.

Vi ved, hvor vigtigt komfort er, når man skal sidde til undervisning, og derfor har vi valgt at have komfortable stole til tavle undervisning med kørelæreren. Vi har også nye computere og it-udstyr, som gør det hurtigt og nemt for dig, som vil have ekstra teori-undervisning.

Hos Østerbro Køreskole har vi et loyalitetsprogram mellem kørelæreren og eleven. Vi mener, at gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæreren fører til de bedste resultater. Derfor er det vigtigt for os, at kørelæreren og eleven har tillid til hinanden og god kemi igennem hele forløbet. Du vælger selv den kørelærer, du ønsker hos Østerbro køreskole.

Vi er meget kvalitetsbevidste

Vi fokuserer på, at du får så meget kvalitet for pengene, både til teori- og køreundervisningen. Vi sørger for, at du er rustet til at bestå både teori- og køreprøve første gang.

Vi er stolte af vores høje beståelsesprocent og vores glade elever, der har rost os for vores undervisning og service-niveau.

Vores undervisning er tilpasset den enkelte elev, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi har stor erfaring med undervisning af elever med forskellige behov og udfordringer, så du kan være sikker på at vi kan tilpasse undervisningen til netop dig.

Vi gør det nemt for dig at bestille undervisning hos os. Du kan nemt og hurtigt booke undervisning online via vores hjemmeside eller ved at ringe til os direkte. Vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….