Akut Kørekort

Ønsker du et akut kørekort så du kan komme ud på vejene så hurtigt som muligt? Hos Østerbro Køreskole har vi den perfekte løsning til dig. Vi tilbyder hurtige og effektive kørekortforløb, så du kan blive køreklar på kort tid.

Hurtigt kørekort

Hos Østerbro Køreskole tilbyder vi hurtige kørekortforløb, hvor du er garanteret køreprøve inden for maksimalt 6 uger. Vi forstår, at det kan være stressende at vente i lang tid på at få kørekortet, og derfor har vi skræddersyet en løsning, som passer til dine behov. Vi sørger for, at du får en solid køreuddannelse, så du bliver en sikker og ansvarlig bilist, samtidig med at du kan blive køreklar på kort tid.

Lynkørekort

Vi tilbyder også lynkørekort, hvor du kan komme på gaden på kun 5 1/2 uger. Dette er væsentligt hurtigere end det normale kørekortforløb, og du kan endda spare hele 2.270,- på forløbet. Hos Østerbro Køreskole ved vi, at tiden er vigtig for dig, og derfor har vi skruet dette lynkørekortforløb sammen, så du kan blive køreklar så hurtigt som muligt.

Du kan dog godt komme i gang med lynkørekortet uden at have afleveret beviser for førstehjælp og færdselsrelateret førstehjælp ved starten af forløbet. Du skal blot tilmelde dig lynkørekortet via vores formular, og vi vil hjælpe dig med at få styr på resten af papirarbejdet. Har du ikke et førstehjælpsbevis, kan vi nemt og hurtigt skrive dig op til det næste førstehjælpskursus.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Kvalitetsundervisning

For at tage et akut kørekort har vi et team bestående af uddannede kørelærere, samt pædagoger og konsulenter, som alle har mellem 5 og 30 års erfaring inden for branchen. Derfor har netop vores køreskole en af de højeste beståelsesprocenter i hele Storkøbenhavn. Hos Østerbro Køreskole går vi op i kvalitet og sikkerhed, og derfor får du en grundig og professionel køreuddannelse, så du kan blive en tryg og ansvarlig bilist.

Tilmeld dig vores kørekortforløb

Alt du skal gøre for at tilmelde dig vores kørekortforløb er at udfylde vores formular, og du vil blive kontaktet af vores personale inden for få timer via SMS eller opkald. Vi sørger for, at du får den bedst mulige køreuddannelse, som passer til dine behov, og at du kan blive køreklar så hurtigt som muligt.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….