Billigt kørekort

Hvorfor betale mere end nødvendigt for dit kørekort? Hos Østerbrokøreskole.dk kan du tage dit kørekort billigt og spare penge. Vi tilbyder den billigste pris på Østerbro, men det betyder ikke, at du går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod kan du forvente en moderne køreskole, der er up-to-date med det nyeste både inden for undervisning og indretning. Her er alt, hvad du behøver at vide om at tage dit kørekort hos Østerbrokøreskole.dk.

Vores kvalificerede kørelærere

På Østerbrokøreskole.dk har vi alle de kvalificerede og erfarne kørelærere, som du kan forvente fra en professionel køreskole. Vores kørelærere har mellem 5-30 års erfaring inden for branchen, så du kan være sikker på, at du er i gode hænder. De er uddannet til at undervise og guide dig gennem hele processen og sørge for, at du er klar til at bestå både teori- og køreprøven.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Vores moderne faciliteter

Vi har valgt at indrette vores køreskole med de nyeste faciliteter for at sikre, at du har de bedste muligheder for at lære. Vores køreskole er helt ny, og alt inventar og udstyr er dermed også nyt. Vi har nye computere til selvstændig teoriundervisning med det nyeste undervisningsmateriale. Desuden er vores teoriområde indrettet med behagelige biografstole for at sikre, at du er komfortabel under undervisningen.

Vores prisgaranti

Vi tilbyder ikke kun den billigste pris på Østerbro, men også prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder en billigere køreskole på Østerbro, der tilbyder de samme services som os, matcher vi prisen. Det er vores måde at vise vores kunder, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi tilbyder det billigste kørekort på Østerbro.

Valg af kørelærer

Vi tror på, at gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæren er nøglen til at opnå de bedste resultater. Hos Østerbrokøreskole.dk vælger du selv din kørelærer, da vi mener, at det er vigtigt, at du har god kemi med din kørelærer. Tillid er en vigtig faktor, og vi vil sikre, at du føler dig tryg og i gode hænder.

Vores fokus på kvalitet

Vores fokus ligger i at give dig så meget kvalitet for pengene som muligt. Vi vil sikre, at du er rustet til at deltage i både teori- og køreprøven, så du kan bestå med lethed. Vi vil sørge for, at du har den nødvendige viden og erfaring, så du kan føle dig sikker på vejen, når du har bestået din køreprøve hos Østerbrokøreskole. Vi mener, at det er vores ansvar som køreskole at sørge for, at du som elev har den fornødne viden og erfaring til at kunne begå dig sikkert i trafikken, både under din køreundervisning og efter du har fået dit kørekort. Vi har derfor fokus på at give dig en grundig og omfattende undervisning, der ruster dig bedst muligt til at tage ansvar på vejene.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….