Hurtigt kørekort

Vær på gaden på kun 6-8 uger!

Ønsker du at tage et hurtigt kørekort billigt og sikkert? Så kan du trygt stole på vores ekspertise hos Østerbrokøreskole. Vi guider dig til et hurtigt kørekort, som er både sikkert og billigt.

Få et hurtigt kørekort skræddersyet til dine behov

Hos Østerbrokøreskole skræddersyer vi den perfekte løsning til dig, så den passer lige til dine behov. Vi ved, at det kan være stressende at skulle tage kørekort på kort tid, men vi vil gøre processen så let som muligt for dig.

Ved valg af hurtigt kørekort kan du være garanteret en køreprøve inden for maksimalt 6 uger. Vi har erfaring med at uddanne elever på kort tid, så de kan komme ud og køre på egen hånd.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Sådan tager du et hurtigt kørekort

Når du tilmelder dig vores hurtige kørekort, vil vores kørelærere være opmærksomme på, at du skal gennemføre forløbet så hurtigt som muligt, men også sikkert. For at gøre processen endnu hurtigere, er det vigtigt, at du fremskaffer en lægeerklæring og et førstehjælpsbevis i starten af forløbet.

Du kan dog godt komme i gang med lynkørekortet uden at have afleveret disse dokumenter ved starten af forløbet. Du skal bare tilmelde dig lynkørekort via vores formular. Hvis du ikke har et førstehjælpsbevis, kan vi nemt og hurtigt skrive dig op til det næste førstehjælpskursus.

Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde vores formular, og du vil blive kontaktet af vores personale inden for få timer via SMS eller opkald.

Kvalitetsundervisning og fornuftige priser

For at tage et hurtigt kørekort har vi et team af dygtige og erfarne kørelærere, pædagoger og konsulenter, som alle har mellem 5 og 30 års erfaring inden for branchen. Derfor har vores køreskole en af de bedste/højeste beståelsesprocenter i hele Storkøbenhavn.

Vi går også op i at tilbyde vores elever Danmarks billigste pris på kørekort, fordi vi kører med prisgaranti. Vi ønsker at gøre det nemt og overkommeligt for dig at tage et hurtigt kørekort.

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….