Foto til Kørekort

Dit Første Foto til kørekort

Lige som passet er kørekortet også en identitetsbetegnelse for den enkelte, derfor skal alt på dette kort, samt Foto til Kørekort være i overensstemmelse med de danske regler for korrekt fotografering og redigering.

Ren baggrund, ingen forstyrrelser

Fotoet til kørekortet skal tages på en ren baggrund, uden nogen form for forstyrrelser. Det må ikke være sløret, så det er svært at identificere og se motivet på billedet, dvs. ansigtet. Fotoet til kørekortet skal tages i den facon, så hele ansigtet kommer med samt noget af halsen. Billedet må hverken indeholde forstyrret baggrund eller kedelige skygger, som skulle gemme dele af ansigtet. Intet skal være foran ansigtet som motiver eller ting, der er med til at dække dele af ansigt og hals.

Vælg holdstart & tilmelde dig her

Belysning af foto til kørekort

Det er vigtigt, når man får taget et billede, at det har den rigtige belysning. Et mørkt belyst billede vil hurtigt blive afvist af politiet, selv om det er taget korrekt. Samtidig må man heller ikke have nogen former for hat eller kasket, der skulle dække hoved og ører.

Brug af briller

Hvis man bruger briller, er der også en lang række regler for, hvad man må bruge af brilleglas osv. Man må for eksempel ikke anvende mørkt glas, da det er svært at se øjnene igennem glasset. Der må i øvrigt heller ikke være skær i glasset, og stellet må heller ikke dække øjnene.

Som Østerbro Køreskole kan vi hjælpe dig med at tage det helt rigtige foto til dit kørekort. Vi sørger for, at baggrunden er ren og uden forstyrrelser, og at belysningen er korrekt, så du er sikker på, at dit foto vil blive godkendt af politiet.

Kvalifikationer

Vi er en af Danmarks førende køreskoler med et team af erfarne og professionelle kørelærere, der kan hjælpe dig med at opnå dit kørekort. Vi har mere end 30 års erfaring og har hjulpet tusindvis af elever med at opnå deres kørekort.

Vi tilbyder køreundervisning af højeste kvalitet og bruger kun de nyeste og mest moderne undervisningsmetoder. Vi er dedikerede til at give vores elever den bedst mulige oplevelse, så de kan føle sig sikre og selvsikre, når de sidder bag rattet.

Anmeldelser

Vi er stolte af vores gode anmeldelser fra vores tidligere elever. Her er et par eksempler på, hvad vores elever har sagt om os (se seneste anmeldelser nedenunder)

Hvad siger vores elever?

Pete


Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med…

Inza Amin


Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.

Toke Lars Bjarke


Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Tobias Munck Petersen


Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Widad Abdullah


Professionel & venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.

Mikael Ali


Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Kitt Jensen


Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,

Nicolai Christensen


En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at….